Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Bolivia Dominicus Reisgids

€ 24,99

Een Nederlandstalige reisgids van Bolivia, de Dominicus reisgids Bolivia. Wie door Bolivia reist, treft geen massatoerisme aan. Maar wel duizelingwekkend natuurschoon en een uiterst vriendelijke bevolking.†Er is het Andes-gebergte in het westen, zoutmeren en zoutvlaktes verder naar het zuiden, tropische regenwouden in het noordelijke deel en het woestijnachtige Chacogebied in het oosten. De grote steden zijn La Paz en Santa Cruz waar te midden van moderne architectuur ook inheems geklede vrouwen met hun bolhoeden te zien zijn. Een groot deel van de bevolking leeft nog steeds volgens aloude tradities, maar strijdt tegelijkertijd voor een modernere samenleving.†En hoewel Bolivia ooit de grootste zilverschatten van het continent had, is het land momenteel het armste land van Zuid-Amerika. Bolivia is o.a. bekend van vrijheidsstrijder†Che Guevara.† Deze aantrekkelijke reisgids beschrijft landschappen, cultuur en samenleving, bezienswaardigheden en praktische informatie. De gids is rijk aan kleurenfoto's, kaarten en plattegronden en de boeiende thema-inzetjes vertellen over allerlei onderwerpen nog meer.†Dominicus reisgids Bolivia, Nederlandstalig, (augustus 2018)

Marja Kusters studeerde Spaans en antropologie. Zo raakte zij in de ban van Bolivia. De diversiteit van de bevolking en de interculturele conflicten hadden in eerste instantie haar aandacht, maar toen zij in Bolivia kwam raakte zij ook gefascineerd door de natuur. Zij schreef eerder andere reisgidsen van Dominicus en ze is docente aan de Faculteit Communicatie en Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht.

reisgids, reisgidsen Bolivia, Zuid-AmerikaReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Bolivia Dominicus Reisgids
  • ISBN: 9789025764241
  • Schrijver: Marja Kusters
  • Subtitle: Reisgidsen Zuid-Amerika
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart