Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Bikeline Romantische Strasse fietsen

€ 15,30

De Bikeline fietsgids Romantische Strasse beschrijft de fietsroute van Wurzburg via Augsburg naar Fussen in Duitsland. Een route door een gebied met een rijk verleden en vele historische stadjes. De route is vooral bekend als toeristische autoroute, maar dit is de fietsroute variant. De route gaat door romantische landstreken zoals door het lieflijke Taubertal vol wijngaarden en natuurlijk door Rothenberg an der Tauber. Dan over de Frankenhohe naar de Ries om bij de Donau aangekomen een deel samen te gaan met de beroemde Via Claudia Augusta, de† Romeinse weg tot Augsburg. Daarna begint het echte Beierse landschap in Pfaffenwinkel. U komt langs de barokke kerk Der Wieskirche, maar het eindpunt van de reis is het sprookjeskasteel van de Beierse Koning Ludwig, Schloss Neuschwanstein in Schwangau, vlakbij Fussen.† Deze fietsgids is alles wat u nodig hebt om de route de fietsen; gedetailleerde fietskaarten op een schaal van 1:75.000 waarop de route staat ingetekend, een uitvoerige routebeschrijving, de beschrijving van plaatsen en bezienswaardigheden onderweg, de overnachtingsadressen op de route en hoogteprofielen zodat u weet wat u te wachten staat. Dit is geen gemakkelijke route. Het is veel stijgen en dalen. In de gids staan ook de GPS tracks. Deze Bikeline fietsroutegids is Duitstalig en uitgevoerd met waterproof kunststof pagina's. Romantische Strasse - Von Wurzburg nach Fussen, Duitstalig, (2019)


Romantische Strasse fietsroute - Wurzburg - Fussen 503 km

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.


fietsen in Duitsland, Midden-Duitsland, Zuid-Duitsland, Beieren, handelswegen, Romeinse wegen, Romeinen, cycling Germany, lange afstandfietsroute, long distance cycle route, Europa, Europe, Unterfranken, Baden-Wurttemberg, Mittelfranken, Bayern, Oberbayern, Schwaben, Franken,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Bikeline Romantische Strasse fietsen
  • ISBN: 9783850007955
  • Subtitle: Von Wurzburg nach Fussen
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart