Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse Zilverroute Via de la Plata fietsen

€ 23,50

De Zilverroute of Via de la Plata is de pelgrimsroute door Spanje van Sevilla naar Santiago de Compostela. Deze routegids van Benjaminse bevat de beschrijving van de fietsroute. Een fietsroute van 1000 km lang door het zinderende AndalusiŽ, door de bossen van Sierra Morena en naar de verlatenheid van Extremadura. Na de Romeinse poort van Caparra gaat de weg omhoog naar de hoogvlakte van CastilliŽ. De fietsgids bevat alle informatie om de route te fietsen. Informatie ter voorbereiding en planning, de gedetailleerde routebeschrijving met fietskaartjes waarop de route staat ingetekend en hoogteprofielen. De overnachtingsadressen op de route staan in de gids vermeld met adres en telefoonnummer. Fietsen met Paul Benjaminse; De Zilverroute, (nieuwe herziene en uitgebreide editie december 2016)Fietsen in Spanje
Fietsen op de zilverroute

De Zilverroute of Via de la Plata is gebaseerd op de oude Romeinse weg die liep van Sevilla naar Astorga. Onder de overheersing door de moslims werd deze weg door christelijke pelgrims gebruikt op weg naar Santiago de Compostela. Om deze pelgrimsroute geschikt te maken voor fietsers is gebruik gemaakt van de eerder door Bert Sitters ontwikkelde route die meer over asfalt gaat. Maar hij is wel weer aangepast. Sommige onverharde delen van de wandelroute zijn goed per fiets begaanbaar en mooier. Bovendien zijn op sommige stukken inmiddels fietspaden ontwikkeld of zijn er kleinere asfaltweggetjes gevonden.


Santiago de Compostella, fietsen, fietsroute, Europafietsers, fietsvakantie, pelgrimstocht op de fiets, Spanje, Spaanse route, fietsroutes, lange afstandsfietsen,langeafstandsfietsers,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse Zilverroute Via de la Plata fietsen
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Via de la Plata
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart