Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse Internationale Maasroute

€ 19,50

De Internationale Maasroute van Paul Benjaminse is een fietsroutegids met de beschrijving van de fietsroute vanaf Maastricht langs de Maas naar Langres en via de rivieren Saone en Moezel terug naar Nancy en Metz. Een interessante route door de Belgische Ardennen (via Luik, Namen en Dinant) en Franse Ardennen (langs Givet, Sedan en Charleville-Mezieres) naar Champagne en Lotharingen in Noord-Frankrijk waar de route naar Verdun gaat (met facultatieve uitstapjes naar Florenville en Montmedy) en dan via o.a. Neufchateau naar Langres en de bron van de Maas. Hier maakt de route een lus naar het noorden terug, via de Saone langs Epinal en dan via de Moezel naar Nancy en Metz. Ook kan er na Verdun een doorsteek worden gemaakt om rechtstreeks naar Metz of Nancy te fietsen. De lengte van de totale route is 950 km. Van Maastricht naar Langres is 620 km. In deze fietsroutegids wordt de hele route met varianten uitgebreid beschreven en staan alle gedetailleerde fietskaarten afgebeeld waarop de route staat ingetekend. Alle campings, hotels, bed & breakfast adressen, hostels en fietsenmakers op de route staan in de gids vermeld. Ook vindt u er alle informatie over de aansluiting op de treinverbindingen om op diverse punten op de route te komen of er weer vandaan te gaan. Onbegrensd fietsen met Paul Benjaminse, De Internationale Maasroute - van Maastricht naar Langres en via Saone en Moezel naar Metz, Nederlandstalig, (september 2018)

Fietsroute langs de Maasfietsen, fietsroute, Europese fietsroutes, Nederland, the Netherlands, Belgie, Belgie, Belgium, France, Frankrijk, Europafietsers, fietsen langs rivieren, meerdaagse fietsroutes, fietsvakantie, lange afstandsfietsroutes, LF, long distance cycle trails, routes, op de fiets, fietsgids, cycling Europe, routebeschrijving, Ardennes, Lorraine, Maas, route, Maas-route, Maasfietsroute,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse Internationale Maasroute
  • ISBN: 9789077899243
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart