Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse fietsroute Ruta Iberica 2

€ 23,50

Dit tweede deel van de fietsroute Ruta Iberica door Spanje gaat van Madrid naar Merida en van daar naar Lissabon of Sevilla. Na een bezoek aan het kloosterpaleis van El Escorial fietst u door de heuvels en bereikt u de Taag. Vanaf daar voert een vijftig kilometer lang fietspad naar het natuurpark Villuercas in Extremadura. Bij bedevaartsplaats Guadalupe kunt u een ommetje maken naar Trujillo, maar hoe dan ook komt u in Merida waar de route zich in tweeen splitst. Kiest u hier voor de fietsroute naar Lissabon dan fietst u door Alentejo en komt door de plaatsen Elvas, Estremoz en Evora, gaat langs stille zandstranden bij het schiereiland Troia en dan met een bootje en een pont om uiteindelijk in Lissabon te staan. Kiest u voor de route naar Sevilla dan doorkruist u de Tierra de Barros en de groenere heuvels van de Sierra Morena. Na de berg Tentudia daalt de route af naar het schitterende Sevilla.†Deze fietsroutegids bevat alle informatie om de routes te fietsen. Informatie over de voorbereiding, de gedetailleerde routebeschrijving met fietskaartjes waarop de route staat ingetekend en hoogteprofielen. Adressen en telefoonnummers van de overnachtingsmogelijkheden op de route staan in de gids vermeld. De routes zijn in twee richtingen beschreven.†Benjaminse fietsroute Ruta Iberica 2: Fietsen van Madrid naar Lissabon of Sevilla, nieuwe, herziene uitgebreide editie december 2016.

Ruta Iberica
1. Pau - Madrid 750 km
2. Madrid - Lissabon 795 km
2a. Madrid - Sevilla 705 km

De routes zijn in twee richtingen beschreven.

Fietsen in Spanje
Routekaart van de Ruta Iberica deel 1 en deel 2
Overzichtskaart van de Ruta Iberica deel 1 en deel 2


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse fietsroute Ruta Iberica 2
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Fietsen van Madrid naar Lissabon of Sevilla
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart