Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse fietsroute Ruta Iberica 1

€ 23,50

Dit eerste deel van de fietsroute door Spanje de Ruta Iberica begint in Pau (bij Lourdes in Frankrijk) en gaat naar Madrid. Dit traject is 750 km. De fietsroute neemt de Col du Pourtalet, de meest toegankelijke pas over de PyreneeŽn en gaat dan naar Zaragoza met haar schitterende kathedraal. Na Zaragoza voert de weg langzaam omhoog naar de Castilliaanse hoogvlakte en volgt daar lange tijd het dal van de Duero. In het oude grensgebied tussen Moren en Christenen zijn nog prachtige kastelen te zien. In Berlanga zijn er twee opties om Madrid te bereiken; de makkelijkste en korste (212km) route direct naar Madrid. Of de langere (313km) en zwaardere route over Segovia. Deze route gaat nog door de wijngebieden van Ribera de Duero, langs de kastelen van Penafiel en Coca, over de bergen van de Sierra de Guadarrama en via het kloosterpaleis van El Escorial om uiteindelijk Madrid te bereiken. Deze fietsroutegids bevat alle informatie om de route te fietsen. Informatie over de voorbereiding, de gedetailleerde routebeschrijving met fietskaartjes waarop de route staat ingetekend en hoogteprofielen. Adressen en telefoonnummers van de overnachtingsmogelijkheden op de route staan in de gids vermeld. De route is in twee richtingen beschreven. Benjaminse fietsroute Ruta Iberica 1: Fietsen van Pau naar Madrid, (nieuwe herziene en uitgebreide editie december 2016.)

Ruta Iberica
1. Pau - Madrid 750 km (of 850 km over Segovia)
2. Madrid - Lissabon 795 km
2a. Madrid - Sevilla 705 km

De Ruta Iberica is in twee richtingen beschreven.

Fietsen in Spanje
Routekaart van de Ruta Iberica deel 1 en deel 2

Fietsroute, fietsen, Europafietsers, langeafstandsfietroute, meerdaagse, fietsvakantie, Spanje, binnenlanden, Castillie, Paul Benjaminse,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse fietsroute Ruta Iberica 1
  • Subtitle: Fietsen van Pau naar Madrid
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart