Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse fietsen Midden-Europaroute 1 Praag Wenen Ljubljana

€ 24,50

De Midden-Europaroute 1 biedt 1500 km aan fietsroutes waarmee diverse combinaties te maken zijn. De hoofdroute gaat van Praag via Linz en Wenen naar Kranj vlakbij Ljubljana in SloveniŽ. Maar er zijn meerdere wegen mogelijk, of afzonderlijk te volgen, zoals van Linz naar Salzburg of Graz, naar Villach of Kranj. Om de Midden-Europaroute te fietsen heeft u niets anders nodig dan deze fietsgids. De gids bevat de complete routebeschrijvingen, gedetailleerde fietskaarten, hoogteprofielen, GPS tracks, de adressen van overnachtingsmogelijkheden op de route en de bezienswaardigheden onderweg. De route gaat over rustige wegen en fietspaden en†is grotendeels bewegwijzerd. De meeste routes zijn toegankelijk voor iedereen, maar sommige routes vergen meer klimwerk, hetgeen aan de routeprofielen in de gids is af te lezen. Centraal-Europa is de kern van het oude Habsburgse Rijk. Het is ook de draaischijf tussen Oost en West, waar culturen en denkbeelden in elkaar overlopen, maar ook soms schuren. Het is een gebied met een bewogen geschiedenis en een rijke cultuur. Maar ook de natuur is indrukwekkend. Van de bergen tot de poesta en van brede rivierdalen zoals de† Donau, Mur, Enns, Traun, Moldau en Drau. Midden-Europaroute deel 1, Paul Benjaminse, (april 2019)

* de routes zijn in twee richtingen te fietsen *

.

fietsen TsjechiŽ, Tsjechie, Oostenrijk, Karintie, Steiermark,† SloveniŽ, Slovenie, Midden Europa fietsroute, MiddenEuroparoute, Midden Europa route, Midden-Europa route, fietsroute, fietsroutes, Onbegrensd fietsen,† fietsweb, fietsen door Europa, Benjaminse fietsenReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse fietsen Midden-Europaroute 1 Praag Wenen Ljubljana
  • ISBN: 9789077899281
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart