Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse fietsen Midden-Europaroute 1 Praag Istrie

€ 19,50

De Midden-Europaroute 1 gaat van Praag naar Porec. Het is de vervolmaakte uitgave van Paul Benjaminse's fietsroute van Praag naar VenetiŽ via Oostenrijk, SloveniŽ en KroatiŽ. Porec ligt aan de westkust van het schiereiland IstriŽ. Van†hier kunt u de boot nemen naar†VenetiŽ.†Om de Midden-Europaroute te fietsen heeft u niets anders nodig dan deze fietsgids. De gids bevat de complete routebeschrijving, de fietskaarten, de hoogteprofielen, de adressen van overnachtingsmogelijkheden op de route en de bezienswaardigheden onderweg. De route gaat over rustige wegen en fietspaden en†is grotendeels bewegwijzerd. Op de grensovergang van SloveniŽ na zijn de bergpassen relatief laag en gemakkelijk te fietsen. In de Alpen kunt u kiezen voor een kleine zijtak naar het prachtige Reichraminger Hintergebirge. Onbegrensd fietsen van Praag naar†VenetiŽ: Midden-Europaroute Praag - Porec, Paul Benjaminse, (april 2012)

Benjaminse fietsroute Praag - Porec†935 km

De fietsroute gaat van Praag via Tabor (de plaats waar Nasja en Harry Berg†van Stanley & Livingstone op de†fiets waren en het idee voor onze reisboekhandel ontstond) naar Ceske Budejovice, de Donau overstekend naar Steyr naar Lavamund. Hier kunt u een uitstapje maken naar Villach (en de route naar Venetie nemen). Maar u kunt ook doorfietsen met Benjaminse naar Ljubljana en dan naar Istrie.†Hier zijn twee uitstapjes mogelijk naar resp. Triest en Piran, maar u kunt ook naar Porec en daar de boot nemen naar Venetie.Op diverse punten heeft deze fietsroute aansluiting met andere fietsroutes zoals de Midden-europaroute†deel 2, Donau- Radweg en de Drau-Radweg.

fietsen TsjechiŽ, Tsjechie, Oostenrijk, Karintie, Steiermark, †Slovenie, Istrie, Kroatie, Midden Europa fietsroute, MiddenEuroparoute, Midden Europa route, Midden-Europa route, fietsroute, fietsroutes, Onbegrensd fietsen,† fietsweb, fietsen door Europa, Benjaminse fietsen van Praag naar Triest, Piran, IstriŽ†Porec, Parenza, radfahren,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse fietsen Midden-Europaroute 1 Praag Istrie
  • ISBN: 9789077899007
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart