Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Benjaminse fietsen door de Veneto

€ 21,50

Paul Benjaminse's fietsgids Fietsen door de Veneto bevat een netwerk van fietsroutes dat VenetiŽ verbindt met Chioggia, Padua, Ferrara, Modena, het Gardameer, Verona, Vicenza, Basano del Grappa en Treviso. Een routegids met vele mogelijkheden om langere en kortere rondjes, achtjes, klaverbladen en lijnen te fietsen tussen al deze plaatsen, geheel naar keuze. Onderweg kunt op de meeste plekken ook de regionale trein nemen met de fiets. De Veneto is de regio met de meeste vrijliggende fietspaden van ItaliŽ, goed aangelegd en bewegwijzerd. De fietspaden verbinden de mooiste steden van ItaliŽ en de routes voeren ook langs de meest bekende villa's van Palladio en andere landhuizen. Dit netwerk van fietspaden is 1200 km lang en grotendeels vlak, Alleen voor liefhebbers van heuvelfietsen zijn nog wat routes toegevoegd in het Prosecco-gebied op het raakvlak van de Dolomieten. Uiteraard sluit dit netwerk aan op de fietsroute vanuit Salzburg naar VenetiŽ.††In de fietsgids Fietsen door de Veneto vindt u naast de uitvoerige routebeschrijvingen en gedetailleerde fietskaartjes ook alle adressen van campings, hotels, bed & breakfast, agriturismo en andere overnachtingsmogelijkheden op de routes en informatie over de bezienswaardigheden onderweg.†Onbegrensd fietsen door de Veneto, Paul Benjaminse, (juli 2015)
fietsroutes, fietsen, Noord-Italie, Noordoost-Italie, Benjaminse, Veneto, Venetie, Emilia Romagna, Po, lagune, Italie, Europafietsen,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Benjaminse fietsen door de Veneto
  • ISBN: 9789077899175
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Onbegrensd fietsen
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart