Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Azores Bradt Travel Guide Reisgids Azoren

€ 22,50

Een uitgebreide en praktische reisgids voor de Azoren is de Bradt Travel Guide Azores. Een gids bedoeld voor reizigers die de Azoren zelfstandig willen verkennen. En voor mensen die echt alles willen weten over deze bijzondere eilandengroep. Met zijn bijzondere geografie, natuur en cultuur en zijn geÔsoleerde ligging zijn de Azoren een interessante vakantiebestemming. Het spectaculaire vulkanische landschap dat de negen eilanden (Sao Miguel, Sao Jorge, Pico, Faial, Flores, Graciosa, Terceira, Santa Maria en†Formigas) kenmerkt is al vijf miljoen jaren oud. Er zijn hete bronnen en modderpoelen, maar ook de enige Europese theeplantages liggen op de Azoren. De elegante stadjes met mooie tuinen (botanie heeft speciale belangstelling bij de auteur David Sayers), zijn regelmatig in levendige stemming door de vele festivals die er plaatsvinden. U kunt er goed wandelen en ook walvissen spotten. Als u de eilanden te voet of met de auto wilt ontdekken dan hebt u aan deze reisgids heel veel. Ook staat er in deze gids waar u kunt overnachten. Bradt Travel Guide Azores is Engelstalig. (september 2019)

Klik hier: voor meer kaarten, reisgidsen en wandelgidsen Azoren

reisgids Azoren, reisgidsen, travel guide, Azores, Azoren, eilanden, Portugal, Atlantische Oceaan,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Azores Bradt Travel Guide Reisgids Azoren
  • ISBN: 9781784776237
  • Schrijver: David Sayers and Murray Stewart
  • Uitgever: Bradt
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart