Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Azoren Dominicus reisgids

€ 22,99

Op vakantie naar de Azoren? De reisgids Azoren van Dominicus is een uitgebreide en aantrekkelijke reisgids voor de Azoren. Na een inleiding op de ligging, geologie, flora, fauna, geschiedenis en cultuur van de Azoren volgen de hoofdstukken over de afzonderlijke eilanden van de Azoren: Sao Miguel, Santa Maria, Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico, Faial, Flores en Corvo. U leest over de specifieke plaatsen, de natuur en bezienswaardigheden en vindt er praktische reisinformatie per eiland. De Azoren is een eilandengroep in de Noord-Atlantische Oceaan tussen Ierland en Portugal. De Azoren werden door de Portugezen ontdekt in het begin van de vijftiende eeuw. Het werd een welkome tussenstop voor de grote ontdekkingsreizigers zoals Columbus, Vasco de Gama en Darwin. De Azoren zijn ook bekend door de walvisvangst, die werd uitgevoerd in kleine roeibootjes en met harpoenen. Nu zijn de Azoren vooral geliefd bij natuurliefhebbers en wandelaars. De Azoren Dominicus reisgids, Nederlandstalig, (2019)

Klik hier voor meer reisgidsen, wandelgidsen, wandelkaarten en landkaarten van de Azoren


Azoren: Sao Miguel, Santa Maria, Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico, Faial, Flores en Corvo, reisgidsen, vakantie, reizen, reis, eilanden,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Azoren Dominicus reisgids
  • ISBN: 9789025764852
  • Schrijver: Mariette van Beek
  • Subtitle: Nederlandstalige reisgids voor de Azoren
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart