Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Australie Oostkust en Red Centre Trotter reisgids

€ 22,99

De Trotter reisgids van Australie behandelt het meest populaire stuk van Australie te weten de Oostkust ( de oostelijke helft van Queensland en New South Wales, Victoria en het puntje van South Australia rondom Adelaide en de Red Centre met Ayers Rock en Alice Springs. De Trotter reisgids is een gids bedoeld voor zelfstandige reizigers die op eigen houtje met openbaar vervoer door het land trekken en graag de verborgen parels achter de klassieke trekpleisters willen ontdekken. Het is een kritische gids met een persoonlijke schrijfstijl en originele tips. En hij blinkt uit in de heel praktische informatie ter voorbereiding en op weg (o.a. bus, trein, boot) en heel veel budgetvriendelijke adressen. De gids bevat ook veel handige kaartjes en plattegronden en een aantal kleurenfoto's. Trotter reisgids Australie, Nederlandstalig, (2017)


De gekleurde gebieden in dit kaartje staan in de Reisgids AustraliŽ Trotter


Australie, reisgidsen, oostkust, woestijn, autoreizen, rugzakreizigers, backpackers reisgids, jonge reizigers, individuele reizigers, Australiegangers, down under, Melbourne, Philip Island, Mornington Peninsula, Great Ocean Road, Kangaroo Island, Sydney, Pacific Highway, Gold Coast, Brisbane, Sunshine Coast, Great Barrier Reef, Cairns, Uluru, Kings Canyon,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Australie Oostkust en Red Centre Trotter reisgids
  • ISBN: 9789401440004
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart