Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Angola Bradt Reisgids

Een reisgids voor Angola, perfecte gids voor expats en Shell mensen! Engelstalig, uitgegeven oktober 2009. Auteur Mike Stead woonde een† jaar in Luanda en werkte er op de Britse ambassade. Sean Rorison schreef eerder de Bradt C ongo. Hij is gespecialiseerd in 'moeilijke reisbestemmingen'. Luanda wordt uitvoerig beschreven inclusief hotels, bars†en restaurants. Maar ook staan in deze gids de bezienswaardige plekken en sites die in Angola te bezoeken zijn†zoals het Kissima National Park, de Kalandula Waterfalls, Foz do Cunene en Baia dos Tigres en de mysterieuze Tchitundo-Hulo rotstekeningen in de Namib Provincie. Het is vooral een†handboek voor expats en zakenlui.†De gids gaat dan ook uitvoerig in op het leven en werken in Angola, red tape, informatie over veiligheid en beveiliging, de Angolese taal en cultuur, (een korte cursus slang en Portugees), de geschiedenis en de politieke situatie. Maar dat is vooral omdat Angola als vakantieland nog in de kinderschoenen staat. Echter, voor wie als reiziger durft; deze reisgids is enthousiast en zegt; 'Grab the opportunity to visit Angola whilst tourism is still in its infancy and be a part of the country's rebirth. Bradt Travel Guide Angola, (2013)

Let op: nieuwe editie wordt verwacht in juli 2019.

reisgids, reisgidsen, travel guide,† Afrika, Africa,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Angola Bradt Reisgids
  • ISBN: 9781841624433
  • Schrijver: Mike Stead & Sean Rorison & Oscar Scafidi
  • Uitgever: Bradt Travel Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart