Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Algemene uitleg Eyewitness Travel Guides

Klik hier voor overzicht van alle titels van deze serie.

Eyewitness Travel Guides: De†reisgidsen die u laten†zien wat anderen u alleen vertellen.
De Eyewitness Travel Guide serie bevat meer dan 100 bestemmingen waaronder Italy, Paris, New York en China. Elke reisgids bevat prachtige fotoís, gedetailleerde illustraties, 3d kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van alle belangrijke bezienswaardigheden. Daarnaast bevat elke reisgids een lijst met hotels en restaurants die aanbevolen worden en daarmee is elke Eyewitness Travel Guide het perfecte gezelschap voor de reiziger die ook graag vůůr vertrek al zijn bestemming wilt zien. Uw vakantie begint op het moment dat u de reisgids openslaat. Elke Eyewitness Travel Guide is Engelstalig.† Veel van deze gidsen worden vertaald zie heten dan Capitool reisgidsen die vindt u hier : Capitool resgidsen.

De bijzondere kenmerken van de Eyewitness Travel Guides:

Prachtige fotoís:

Eyewitness Travel Guide detail 1

Eyewitness Travel Guides hebben meer fotoís dan welke andere reisgids dan ook en brengen op die manier een bestemming tot leven. Het merendeel van de fotoís wordt door de medewerkers zelf gemaakt om zodoende een hoge kwaliteit te waarborgen.

Gedetailleerde illustraties:

Eyewitness Travel Guide detail 2

De zeer gedetailleerde illustraties in de Eyewitness Travel Guides zijn gemaakt met pen en aquarel, niet door een computer. De ontwerpers gebruiken daarvoor luchtfotoís en fotoís van gebouwen om een zo mooi, betrouwbaar en duidelijk beeld als mogelijk te creŽren.

Op maat gemaakte opengewerkte tekeningen:

Eyewitness Travel Guide detail 3

De unieke opengewerkte tekeningen in de Eyewitness Travel Guides onthullen de spectaculaire details van de belangrijkste gebouwen.  De doorsneden zijn op maat gemaakt en tonen van honderden gebouwen een uniek beeld van de interieurs.

Overzichtelijke kaarten:

Eyewitness Travel Guide detail 4

De weg kwijtraken is met de gidsen van Eyewitness Travel Guide vrijwel niet mogelijk. De gidsen bevatten gedetailleerde kaarten van onder meer het openbaar vervoer, stadsplattegronden en van speciaal geselecteerde wandelingen die u langs de mooiste bezienswaardigheden brengen.Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Algemene uitleg Eyewitness Travel Guides
  • Nieuwste editie: ja

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart