Stanley & Livingstone
Voeg toe:

AA campings Engeland Wales Schotland Ierland 2019

€ 20,50

De AA Caravan & Camping 2019 beschrijft de meeste campings (voor tent en camper en van budget tot luxe parken) en glampings in Engeland, op de Kanaaleilanden, het Isle of Man, Schotland, de Schotse eilanden, Wales en Ierland.†Het†is de best verkopende campinggids voor Groot-BrittanniŽ en er zijn meer dan 760 campings, die jaarlijks geÔnspecteerd worden, in opgenomen. De campings zijn geclassificeerd met 1 tot 5 sterren en prijswinnende campings krijgen aparte aandacht (AA campsites of the Year Awards) evenals de Glamping sites. Ook bevat de gids diverse vakantieverblijven voor de hele familie in zg holiday centres. Bij alle campings staan alle gegevens zoals grootte, openingstijden, faciliteiten, prijzen, adresgegevens en routebeschrijving. Maar er staat ook bij welke leuke pubs of restaurants in de buurt†van de camping zijn en wat er aan bezienswaardigheden of activiteiten in de buurt is. Er zijn campings bij waar u met de Camping Card korting krijgt. Alle campings staan met puntjes ingetekend op de vierentwintig pagina's tellende atlas met locatie kaarten. U kunt de campings vanuit de campinggids zelf vooraf boeken, maar het is ook een handige campinggids om mee te nemen zodat u steeds een leuke camping in de buurt kunt vinden wanneer u op pad bent in Engeland,†Schotland, Wales, kortom Groot-BrittanniŽ,†of ( Noord-Ierland en) Ierland. AA Caravan Camping Britain & Ireland 2019, Engelstalig. (december 2018)

'camping guide to the best sites in Britain to take your tent, caravan or motorhome'

* Glamping, luxury camping - you don't need to bring your own tent*

†England, Scotland, Ireland, Northern Ireland, Noord-Ierland, Engeland, Schotland, Wales, Groot-Brittannie, kamperen, kampeerterreinen, caravan parks, camperplaatsen, camper, kampeerwagen, mobile home, caravan, camper, tent, glamping,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • AA campings Engeland Wales Schotland Ierland 2019
  • ISBN: 9780749579852
  • Uitgever: AA
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart