Stanley & Livingstone
Voeg toe:

43 km lange wandelroutes Flevoland

€ 16,95

Dit is geen wandelgids voor romantische watjes. Nee, het is een wandelgids voor kilometervreters die†graag 43 kilometer lang rechtdoor lopen over lange winderige asfaltwegen. Nee, geen gezellige horeca onderweg behalve, helemaal aan het eind, een treurige Chinees. De bushalte? Nou, die wordt vaak verlegd dus reken er niet op. Voordeel is dat u de tijd en ruimte heeft om uw hoofd helemaal leeg te maken. En de weg kwijt raken is ook onmogelijk. Deze wandelgids laat u alle hoeken van de polder zien. Dit nieuwe land, dat ooit op de bodem van de Zuiderzee lag, heeft planmatige dorpen, steden, bossen, dijken, vaarten, sloten en veel land-art kunstobjecten waar de provincie Flevoland trots op is. Maar dit gebied bewijst vooral dat Nederland nog leeg genoeg is om tijdens schier eindeloze wandelingen weer helemaal tot jezelf te komen. Wandelen naar het hart van Flevoland, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, (2014)

Thijs Haitjema van onze collega reisboekhandel Pied a Terre zegt erover: 'De wandelingen in deze gids lopen door het allerverschrikkelijkste stukje Nederland. De Noordoostpolder is nog het mooiste stukje van Flevoland, maar alles ten zuiden daarvan is verschrikkelijk saai en oninteressant om doorheen te lopen.'
Klik hier voor de andere wandelgidsen (met aantrekkelijker wandelingen) van Uitgeverij Onregelmatig.

Wandelgids Flevoland, lange afstandswandelingen, oefenmateriaal vierdaagse wandelen, lopen, GR training, ver wandelen, wandeltraining, the Netherlands,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • 43 km lange wandelroutes Flevoland
  • ISBN: 9789078641346
  • Schrijver: Maarten Metz en Lourens Vellinga
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart