Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Pindus Zagori Peloponnesos

€ 21,50

Wandelroutes in Pindus, Zagori en Peloponnesos worden beschreven in de Engelstalige wandelgids The Mountains of Greece van Cicerone. Het zijn dagwandelingen variŽrend van 10 tot 25 km in de bergen op het Griekse vasteland. De dertig routes bevinden zich in verschillende gebieden; in het zuidelijke en centrale Pindhos-gebergte zijn er wandelingen op de berg Parnasos, de berg Ghiona, Mount Vardhousia en Mt Iti. In het noorden van de Pindos bergen zijn er twee wandelingen, bij Metsovo en Mount Smolikas. Er zijn ook wandelingen bij de Aspropotamos en Agrafa en bij Zagori en Mt Gamila. Dichter bij Athene zijn er bergwandelingen op de Mt Parnitha, Mt. Athos en de Mt Olympus en wandelroutes op het schiereiland Pilion bij Mount Pilion ( Pelion). Ook de Peleponnesos zijn ruim vertegenwoordigd met wandelingen op Mount Khelmos, Mt. Parnon, Mt. Taygetos (Taigetos), Cape Maleas en de Mani. Het is een goede wandelgids met duidelijk beschreven routes, kaartjes en praktische informatie. De gids bevat ook een uitgebreide inleiding met informatie over landschap, geografie, flora en fauna, geschiedenis en cultuur en reisinformatie over klimaat, bereikbaarheid, voorbereiding en bagage. The Mountains of Greece - trekking in the Pindhos Mountains, Engelstalig, (2006)

Klik hier voor meer over de Peloponnesos

Wandelroutes, wandelen, wandelingen, wandelgids, wandelvakantie, Griekenland, Griekse vasteland, Peloponesos, Peleponesos, Peloponnese, hiking, walking guide, bergwandelingen, mountains, Greece mainland, wandeltochten, bergwandelen, bergen, Epirus, Epiros, Central Greece, Midden-Griekenland, Delphi, Thrace, Macedonia, Noord-GriekenlandReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Wandelroutes Pindus Zagori Peloponnesos
  • ISBN: 9781852844400
  • Schrijver: Tim Salmon and Michael Cullen
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart