Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes in de Lot

€ 15,95

De wandelgids Wandelen in de Lot bevat 23 wandelroutes in de Lot in het noorden van Midi-Pyrenees. Het zijn wandelingen door de Zuid-Franse valleien en over kalkhoogvlaktes in het gebied tussen Souillac, Figeac en Cahors en tussen de rivieren Dordogne en Lot. Het zijn dagwandelingen van 2,5 tot 5 uur en het zijn rondwandelingen. De wandelroutes worden duidelijk beschreven en worden begeleid met een wandelkaartje. Bij de routebeschrijvingen worden ook de GPS coŲrdinaten vermeld. Deze wandelgids is met de ringband handig in gebruik en ziet er aantrekkelijk uit met 95 kleurenfoto's. In het inleidende hoofdstuk leest u over de streek, het landschap en de flora en fauna en krijgt u wat praktische wandeltips. Daarna worden de 23 wandelingen op overzichtelijke wijze beschreven. De combinatie van natuur en cultuur maken deze streek en de gekozen wandelingen aantrekkelijk en veelzijdig. Het gebied is rijk aan oude paden door groene valleien, over beboste hellingen en door ruige kloven. Langs meanderende riviertjes liggen typisch Franse gehuchten, Querynoise dorpjes. Rust uit onder de platanen en geniet van de streekproducten, bezoek grotten met prehistorische rotstekeningen of eindig in het pelgrimsoord Rocamadour. Wandelen in de Lot, Karin Out, Nederlandstalig, (2014)


Lot, Frankrijk, Midi-Pyrenees, Saint-Sozy, Meyraguet, Autoire, Rocamadour, Theminettes, Terrou, Assier, Reilhac, Caniac, Figeac, Bengues, Marcilhac, Bouzies, Cenevieres, Cajac, Saint-Jean-de-Laur, Lugagnac, Laburgade, Labstide-Marnhac, Vers, Albas, Les Junies, Les† Aques, Quercy Blanc, Vallee du Cele, pelgrimsroute, kastelen, causse Gramat,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes in de Lot
  • ISBN: 9789078194217
  • Schrijver: Karin Out
  • Uitgever: One Day Walks Publishing
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart