Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Arlberg Paznaun Lech St Anton Ischlg

€ 16,95

Deze Duitstalige wandelgids Arlberg Paznaun van Rother beschrijft 50 wandelroutes in de buurt van Lech, St. Anton, Ischgl en Galtur Vorarlberg in Oostenrijk. Wandelingen door valleien en op hoogte in het Oberen Lechtal, Arlberg, Stanzer Tal, Paznauntal en in het Tiroler Silvretta. Dit gebied ligt tussen de Allgauer Alpen en Silvretta in. De wandelroutes variŽren in lengte en moeilijkheidsgraad van 2 tot 8 uur. Het zijn meestal rondwandelingen, soms lijnwandelingen. De start-en eindpunten zijn eventueel met de bus de bereiken. De wandelingen zijn uitvoerig en helder beschreven en de routebeschrijvingen worden steeds ondersteund met een wandelkaartje, een hoogteprofiel en praktische informatie o.a. over de aard van de wandeling en de†uitspanningen op de route. Sommige wandelingen zijn bijzonder geschikt om met kinderen te doen en dat wordt aangegeven in de gids. Deze wandelgids is Duitstalig; Rother WanderfŁhrer Arlberg-Paznaun, (2016)


Wandelen in de buurt van Arlberg Lech
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling

wandelen, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, Oostenrijk, Vorarlberg, Lechtal, Tannberggebiet, Arlberg, Stanzer tal, Paznaun, Kaiserkopf, Kaltenberghutte, Arlenweg, Rodelalm, Erzherzog-Eugen-Weg, Kaiserjochhaus, Fritzhutte, Paznauner Talweg, Madleinsee, Velillalpe, Kappl, Korbersee, Bockbachtal, Landeck, Stanz, Lech, Sint Anton, St.-Anton, Ischgl, GalturReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Arlberg Paznaun Lech St Anton Ischlg
  • ISBN: 9783763341214
  • Schrijver: Herbert Mayr
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart