Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen van hutten bij Zugspitze

€ 15,50

Dat klinkt aantrekkelijk; wandelen vanuit een charmante hut of van hut naar hut met uitzicht op de mooiste bergen van de Beierse Alpen! Dat kan met deze wandelgids Zugspitze en omgeving. De Zugspitze ligt helemaal diep in het zuiden van Duitsland bijna op de Oostenrijkse grens. Daarom zijn de wandelingen en hutten in deze wandelgids zowel in Zuid-Duitsland ( vn Wettersteingebirge)† als in Oostenrijk, maar ook iets noordelijker rond Garmisch-Partenkirchen, nog noordelijker bij Oberammergau en oostelijker bij Mittenwald. In de wandelgids staan de 40 mooiste huttenwandelingen beschreven. Het zijn dagwandelingen variŽrend van 2 tot 7 uur en van 2 tot 19 km. Veel van de wandelingen zijn ook heel geschikt om met kinderen te doen. Iedere wandeling wordt uitgebreid beschreven, ondersteund met een wandelkaartje en een hoogteprofiel, GPS data en praktische informatie over de bereikbaarheid van het beginpunt met openbaar vervoer of auto, de aard van de wandeling en de te overbruggen hoogteverschillen. Uiteraard vindt u daarnaast alle informatie over de betreffende hut met telefoonnummer, openingstijden en zelfs soms de culinaire specialiteiten van keuken in de hut. Het zijn veelal wandelingen naar een hut, rondwandelingen vanaf een hut en soms een rond-of lijnwandeling van de ene naar de andere hut. De Bruckmann Wanderfuhrer Huttentouren Zugspitze is handzaam en zeer overzichtelijk, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's. Bruckmanns Huttentouren, 40 Huttentouren Zugspitze und umgebung, Duitstalig, (2014)

Benodigde wandelkaarten: voornamelijk Kompasskaart 5 Wettersteingebirge Zugspitzgebiet, ook soms 26 Karwendelgebirge en enkele kaart 4 Fussen Auserfern.


Overzicht wandelingen Zugspitze

Zugspitze, Beieren, Zuid-Duitsland, Duitsland, Oostenrijk, Mieminger Gebirge, Wettersteingebirge, Fussen Ausserfern,† Bayerische Alpen, DAV, Deutsche Alpenverein, Bayerischer, schonsten Wanderregionen Deutschlands, Bayerns hochsten gipfel, Hutte, huttenwandelingen, Huttentour, Southern Germany, Bavaria, walking hut to hut, Alps, Duitse Alpen, Garmisch Partenkirchen, Mittenwald, Walchensee, Linderhof, Oberammergau, Reutte, Wank, Obergau, Krottenkopf, Hoher Fricken, Kramerspitz, Teufelstattkopf, Ehenbichl, Ehrwald, Lermoos, Wettersteingebirge, Estergebirge, Ammergebirge, Oostenrijk, Biberwier, Igelsee, Leutascher Ache, Gatterlkopfe, Seebensee, Marienbergjoch, Grunstein, Bleispitze,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen van hutten bij Zugspitze
  • ISBN: 9783765448553
  • Schrijver: Janina und Markus Meier
  • Subtitle: 40 Huttentouren
  • Uitgever: Bruckmann
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart