Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen onder Luzern Vierwaldstatter See

€ 14,95

Wilt u gaan wandelen in de buurt van Luzern dan is het gebied rond en onder de Vierwaldstatter See een goede optie. De Rother Wanderfuhrer heeft hier 50 mooie wandelingen†beschreven. Er zijn wandelroutes voor ieder niveau; gemakkelijke, gemiddelde en ook flink pittige wandelingen. U heeft keus genoeg. De wandelingen variŽren van 3 tot 8 uur en er zijn rondwandelingen en lijnwandelingen. Het zijn wandelroutes door dalen en over bergen en rond de Vierwaldstatter-, sarner See, Zuger See en Agerisee. Soms komen de wandelingen wel tot boven de 2800 meter hoogte zoals de zware wandeltocht naar de Wissigstock en Engelberger Rotstock. Alle wandelingen zijn goed met openbaar vervoer te bereiken is en er is vrijwel altijd horeca op de route aanwezig.† Sommige wandelingen zijn speciaal geschikt om met kinderen te wandelen. Ook staan in deze wandelgids een tweedaagse wandelroute beschreven rond de Urner See, het meer van Urner, en eentje van 6 dagen rond de Vierwaldstatter See, de Waldstatter Weg. Deze wandelgids geeft van iedere wandelroute de nauwkeurige routebeschrijving, met een kaartje, een hoogteprofiel, de GPS coŲrdinaten en praktische informatie. Daarnaast geeft de gids informatie over de streek, het beste jaargetijde en praktische wandeltips. Ook kunt u snel zien wat de allerallerallermooiste wandelingen zijn. Rother Wanderfuhrer Vierwaldstatter See - Luzern, Entlebuch, Engelberg, Urner See, Schwyz, Duitstalig, (2013)Vierwaldstattersee de wandelingen in het Rothergidsje.
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een zwaardere wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling


wandelen Zwitserland, Vierwaldstattersee, Zugelsee, Urner See, Unterwaldner Voralpen, Schwyzer Voralpen, Reuss, Hohenwege, Eggbergen, Klausenpass, bergwandelingen, bergen, Sunnig Grat, 7- Egg-Wanderung, Bruder-Klausen-weg, Benediktusweg, Furstein, Pilatus, Jochpass, Surenenpass, Wissigstock, Engelberger Rotstock, wandelroutes, meerdaagse wandeltocht, trektocht, trekking, Midden-Zwitserland, hart van Zwitserland, Luzern, bergwandelingen, Zwitserse meren,


  • Wandelen onder Luzern Vierwaldstatter See
  • ISBN: 9783763340446
  • Schrijver: Ulrich Tubbesing
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart