Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen Noord Piemont

€ 16,95

Deze Rother WanderfŁhrer Piemont Nord, Vom Monte Rosa bis zum Monviso is een wandelgids voor het noordwestelijk grensgebied van ItaliŽ. Het gebied aan de zuidkant van de Monte Rosa op de Zwitserse grens tot aan Gran Paradiso en langs het grensgebied naar het zuiden tot Monviso. Het zijn wandelingen in de Italiaanse Walliser Alpen, Biellese, de Grajische Alpen, Valli di Lanzo, Valli di Susa, de Cottische Alpen met naturpark Orsiera-Rocciavre en Val Chisone, Val Germanasca en Val Pellice. In deze wandelgids staan 44 wandelingen; 33 dagwandelingen en 11 meerdaagse trektochten. †De meerdaagse trektochten zijn der Walsertrek, een wandeltocht van 6 dagen in de Walliser Alpen van ItaliŽ, de zesdaagse Alta Via delle Alpi Bielllese, de driedaagse Alta Via delle Canavese, de Lanzo-trek van 4 dagen, de Rommiamelone van 2 dagen, de 2 dagen durende tocht de Monte Robinet op, de Alta Via Val die Susa van 7 dagen, de Oasi del Barant en de Punta Cerisira van resp. 3 en 2 dagen en de twee dagen durende Anello delle Gran Guglia. De Rother gidsen zijn erg goed, de wandelroutes zijn duidelijk beschreven en de kaartjes en hoogteprofielen zijn zeer bruikbaar. Ook praktische informatie over begin-en eindpunt en horeca onderweg staan in de gids. De meeste wandelingen zijn rondwandelingen en de gids biedt mogelijkheden om te wandelen voor ieder niveau, ingedeeld door kleurcategorieŽn die de moeilijkheidsgraad aangeven. Rother WF Piemont Nord, Italie, Duitstalig, ( 2015)


Overzicht van de wandelingen in het Rothergidsje Noord Piemonte

wandelgids, wandelen, wandelroutes, wandelingen, walking, walks, wanderungen , Wanderfuhrer,††Italie, ItaliŽ, lange afstandswandelroutes, long distance walking trails, wandelvakanties, LAW, GR, Grande Randonnee, Fernwanderwege, voettochten, wandeltochten, trektochten, bergen, bergwandelingen, Italiaanse Alpen, Piemonte, Piemont, dem Grossen Walserweg Naturpark Alta Valsesia, Noordwest-ItaliŽ, Noord-ItaliŽ,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen Noord Piemont
  • ISBN: 9783763343607
  • Schrijver: Iris KŁrschner
  • Uitgever: Rother
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart