Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen in Skane Zuid Zweden

€ 15,95

De wandelgids Wandelen in Skane beschrijft 21 rondwandelingen in de provincie Skane, de meest zuidelijke provincie van Zweden. Skane wordt gekenmerkt door de afwisseling van agrarisch land, bosrijke heuvels en kilometers kustlijn. Typisch voor Skane zijn de loofbossen en de bijzondere architectuur, maar ook de landstuwing en smeltwatervalleien. Er zijn ook drie nationale parken: het Nationale park Kullaberg, Soderasen en Stenshuvud. Er lopen vijf lange afstandswandelroutes door Skane, waarvan de Skaneleden de bekendste is. Deze wandelgids maakt deels gebruik van deze wandelroutes. Maar het zijn rondwandelingen. Ze variŽren van 6 tot 17 km (2 tot 6 uur) maar er staat ook een lange dagtocht in over de Skaneleden van Hofterup naar Loddekopinge van 23 km en eentje van 20 km langs de kust van Ales Stenar naar Sandhammaren. Iedere wandeling wordt uitvoerig beschreven, ondersteund met kaartjes en evt te gebruiken GPS tracks. Onderweg maakt u kennis met al het moois van Skane. De wandelgids is gevat in een handige ringband en de kleurenfoto's maken dat u zin krijgt om naar Skane te gaan. One Day Walks, Nederlandstalig, (2016)

Skane, wandelen, wandelroutes, wandelingen, routebeschrijvingen, wandelgids, Zuid-Zweden, Zweden, Scandinavie, Noord-Europa, natuurreservaten, Dalby, Kivik, Kaseberga, Horby, Eljarod, Falserbo, Ljungbyhed, Landskrona, Snogeholm, Helsingborg, Genarp, Torekov, Ystad, Torup, Tomestorp, Hoor, Glimakra, Molle, Simrishamn, Skaneleden, Wallander-wandeling, eiladn Ven, Hackebergasjon, Frostavallen,†

  • Schrijver: Paul van Bodegraven en Marco Barten
  • Uitgever: One Day Walks Publishing
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2016 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart