Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen in Picardie wandelgids NL

€ 16,95

Wandelen in PicardiŽ? Deze Nederlandstalige wandelgids bevat de beschrijving van 50 wandelroutes in PicardiŽ, in het noordwesten van Frankrijk. De meeste wandelingen zijn geconcentreerd langs de kust tussen Duinkerken en Abbeville, tegen de Belgische grens aan tussen Lille en Couvin en ten westen van Reims in de buurt van Compiegne, Laon en Soissons. Tenslotte staat in deze wandelgids ook een stadswandeling door Amiens. Het is een handzame wandelgids met duidelijke routebeschrijvingen ondersteund met wandelkaartjes waarop de routes staan ingetekend, hoogteprofielen en GPS coŲrdinaten. De wandelingen zijn bijna allemaal rondwandelingen en ze variŽren van 1,5 tot 4 uur. Met symbolen wordt duidelijk aangegeven welke wandelingen speciaal geschikt zijn om met kinderen te wandelen, waar horeca op de route ligt en welke wandelingen met openbaar vervoer te bereiken zijn. Een inleidend hoofdstuk geeft informatie over het wandelen in dit gebied en informatie over de geschiedenis, cultuur, natuur, flora en fauna van de streek. Kleurenfoto's geven een goede indruk van het afwisselende landschap. Rother wandelgids PicardiŽ, Elmar, Nederlandstalig, (februari 2016)


Picardie wandelen
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling

Cap Blanc, Cap Gris Nez, bos St.-Michel, Oise, Hirson, Berck, Stella-Plage, Somme, wandelen, wandelroutes, wandelingen, rondwandelingen, lijnwandelingen, duinen, bossen, platteland, zee, kustwandelingen, boswandelingen, Sambre, Mormal, Raismes, Escaut, Boulogne-sur-Mer, Dunkerque, Calais, Le Touquet, etangs, Parc Naturel regional Scarpe-Escaut, de l' Avesnois, des Caps et Marais d' Opale, Opaalkust, opalen, Opale cote, Noord-Frankrijk, Frankrijk, Franse, Picardie,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen in Picardie wandelgids NL
  • ISBN: 9789038925295
  • Schrijver: Thomas Rettstatt
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart