Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen Eifel wandelkaart 758 Bonn

€ 13,95

Gedetailleerde wandelkaart / fietskaart om te wandelen en fietsen in de noordelijke Eifel in de omgeving van Bad Munstereifel in de Hoge Venen en de omgeving van Keulen, Bruhl, Bonn en het Ahrtal. Het gebied dat deze kaart beslaat gaat van Leverkussen tot voorbij Bergisch Gladbach, in het zuidoosten tot aan Burgbrohl en in het westen tot aan Kerpen. Op deze kaart staan dus Keulen, Frechen, Erftstadt, Bruhl, Troisdorf, Hennef, Bad Honnef, Remagen, Bonn, Bad Neuenahr- Ahrweiler, Bad Munstereifel en Euskirchen. De Rijn en de Ahr lopen er en ook de Sieg en de Erft. De natuurparken Hohes Venn, Bergisches Land en Naturpark Rheinland staan (gedeeltelijk) op de kaart. De kaart heeft een schaal van 1:50.000 Een topografische wandelkaart met hoogtelijnen. Op de kaart staan wandelroutes en fietsroutes ingetekend. De kaart is ook geschikt voor GPS-gebruik. En er staat veel toeristische informatie op de kaart. Er zit ook een klein boekje bij met de beschrijving van de stadjes, mogelijkheden voor boottochtjes en een lijst met adressen van campings en camperstandplaatsen, musea en fietsverhuuradressen. Samen in een plastic beschermhoesje. Kompass Wanderkarte Radwanderkarte 758 Koln, Bruhl, Bonn, Ahrtal, geplastificeerde kaart, (2015)Overzicht van de Eifel wandelkaarten van Kompass. Kaart 758 Keulen Bonn zit bovenaan - lichtblauw /rood -


Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, ..† of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Eifel, Duitsland, wandelen omgeving Keulen, Sankt Augustin, Bornheim, Wesseling, Overath, Rheinbach, Meckenheim, Euskirchen, Hoge Venen, Hohes Venn, Bad Munstereifel, Kompasskaart, Kompass, Eifel, Wandern, weekend weg, wandelvakantie Eifel, wandelroutes, wandelpaden, hiking map, walking, Germany, Koln, Mittelrhein, cycling, fietsen, fietskaart, fietsroutes,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783990440223
  • Schaal 1:50.000
  • Uitvoering: geplastificeerd
  • Uitgever: Kompass

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart