Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Walking the Cumbria Way

€ 20,50

De Cumbria Way is een prachtige langeafstandswandelroute door het Lake District. Het is ook een van de makkelijkste long distance walks van Engeland. In deze handzame wandelgids wordt de hele route van Ulverston naar Carlisle uitvoerig beschreven in 5 dagetappes. De routebeschrijving wordt ondersteund met topografische wandelkaartjes van Ordnance Survey waarop de route staat ingetekend. De Cumbria Way kan het hele jaar door worden gelopen en duurt een week. De lengte is een kleine 120 km. Maar deze wandelgids biedt veel meer mogelijkheden; er wordt een variant beschreven die juist wel de bergen opzoekt. vlak naast de Cumbria Way liggen †en er staan ook suggesties in voor dagwandelingen voor wie niet de hele route wil lopen, maar wel in dit gebied wil wandelen. Naast routebeschrijvingen van wandelroutes bevat deze gids ook alle praktische informatie over de route en de voorbereiding, openbaar vervoer informatie en adressen van alle overnachtingsmogelijkheden op de routes. Daarnaast geeft deze walking guide van Cicerone ook veel informatie over de geschiedenis en cultuur van de streek en de flora en fauna. Walking the Cumbria Way, Cicerone, Engelstalig, (2015)


Prachtige lichte wandeling van Ulverston naar Carlisle in een week te wandelen.
De groene lijn is de bergen variant.


Cumbria Way, Cumbria, Lake District, Noord-Engeland, Engeland, Groot-Brittannie, wandelen, wandelroutes, wandelgids, long distance hiking trail, mountain walks, lakes, trekking, walking, wandelvakantie, lange afstandswandelpaden, wandelroutes, GR, LAW, Britain,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Walking the Cumbria Way
  • ISBN: 9781852847609
  • Schrijver: John Gillham
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart