Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Walking in the Ardennes Belgium Luxembourg France

€ 24,95

In deze handzame en praktische wandelgids staan 32 dagwandelingen beschreven in de Ardennen in BelgiŽ (27), Noord Luxemburg (1) en in de Franse Ardennen (4). Ook staat er een zesdaagse wandeltocht in beschreven van 68 km van Weiswampach naar Diekirch, de Sentier du Nord.†Naast wandelroutes vindt u in deze gids ook informatie over de bezienswaardigheden zoals over kastelen en sporen uit de Tweede Wereldoorlog en over de geografie, flora en fauna van de Ardennen. Daarnaast krijgt u adressen van accommodatie en restaurants en praktische informatie over openbaar vervoer met trein en bus, wandeltips en meer. De wandelroutes zijn ingedeeld per regio; Bouillon en de Semois, de Hoge Venen, Malmedy en Stavelot, de Maas en de Lesse, La Roche-en-Ardenne en tenslotte Luxemburg. Iedere wandeling wordt uitvoerig beschreven met een wandelkaartje ernaast waarop de route staat ingetekend. In een kort overzichtelijk blokje staat bij iedere wandelroute de bereikbaarheid, lengte, te nemen hoogteverschillen, wandeltijd, benodigde kaart en eventuele aanwezige horeca onderweg vermeld. De Cicerone walking guide is een goede, betrouwbare wandelgids die met enthousiasme is geschreven en niet nalaat u te vermaken met interessante wetenswaardigheden en leuke tips. Walking in the Ardennes, Cicerone, Engelstalig, (2014)Ardennen, Belgie, Groothertogdom Luxemburg, Franse Ardennen, Frankrijk, Belgium, Luxembourg, France, French Ardennes, WalloniŽ, Namen, Namur, Haute Fagnes, Luik, Dinant, Houyet, Rochefort, La Roche en Ardenne, Bouillon, Sedan, Spa, Malmedy, Stavelot, Herbeumont, La Ramonette, Coo, Trois Ponts, Gendron, Furfooz, Belvaux, Bois de Niau, Han-sur-Lesse, Rochefort, Ourthe, Lac des deux Ourthes, Troisvierges, Kautenbach,

  • Schrijver: Jeff Williams
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2016 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart