Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Walking Hadrians Wall Path Cicerone

€ 20,50

Walking Hadrian's Wall Path van Cicerone is een goede wandelgids met de complete routebeschrijving van de Hadrians Wall lange afstandswandelroute. Deze National Trail volgt de Muur van Hadrianus, de grens tot waar het Romeinse Rijk gekomen is. De wandelroute, of long-distance hiking trail, is 135 km lang en wordt in deze gids in 10 dagetappes beschreven. Daarbij worden ook de informatie over de bereikbaarheid van de route (etappes) met openbaar vervoer en de accommodatie op de route gegeven. Bijzonder is dat in deze walking guide de route twee kanten op wordt beschreven, dus van west naar oost en ook van oost naar west. Daarbij gaat de routebeschrijving nog iets verder door naar de kust om de hele UNESCO World Heritage Site, die de Hadrian's Wall is, te kunnen bestuderen. U vindt in de gids ook alle informatie over de betekenis van de oude muren, forten en mijlkastelen. De bouw van de muur werd gestart in het jaar 122 na Christus en loopt van kust naar kust van de River Tyne bij Newcastle in het oosten tot de Solway Firth ten westen van Carlisle. Met deze wandelgids heeft u alle informatie in handen die nodig is om de wandelroute te lopen. Achterin zit een uitneembaar boekje met de topografische kaarten op een schaal van 1:25.000 waarop de hele route staat ingetekend. Walking Hadrian's Wall Path, National Trail, Cicerone, Engelstalig, (oktober 2015)


Hadrians Wall, Hadrian's, GR, LaW, long distance, walking, hiking, wandelen, wandelpad, te voet, wandelroutes, lange afstandswandelroutes, meerdaagse wandelvakantie, week wandelen, Noord-Engeland, Northumberland, Cumbria, Lake District, official National Trails, extension, Northern †England, Great Britain, Groot-Brittannie, Engeland,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Walking Hadrians Wall Path Cicerone
  • ISBN: 9781852845575
  • Schrijver: Mark Richards
  • Subtitle: National Trail decribed in two ways
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart