Stanley & Livingstone
Voeg toe:

USA Zuidwest Californie Groene gids Michelin

€ 24,99

De Michelin Groene gids Verenigde Staten Zuidwest†( USA Zuid-West)†is een (auto) gids voor†het zuidwesten van de Verenigde Staten en CaliforniŽ. Deze reisgids†beschrijft de plaatsen en bezienswaardigheden in CaliforniŽ, Utah, Arizona, Colorado en New Mexico. Dus ook de omgeving van Los Angeles, San Francisco, San Diego,†Las Vegas, de parken zoals Zion, Bryce, Capitol†Reef, Canyonlands, Monument Valley†en de Grand Canyon regio. Ook staan in deze gids een aantal autoroutes en natuurlijk de beroemde adresjes voor restaurants en hotels en andere overnachtingsmogelijkheden.†Deze Michelin Groene gids USA zuidwest en Californie†is Nederlandstalig. (2012)

*Aanbevolen door Stanley & Livingstone*
Wij reizen altijd met een enorme stapel gidsen om ze te kunnen vergelijken en deze Groene Gids van Michelin kwam verrassend goed uit de test! Hij is uiteraard niet zo gedetailleerd en volledig als de Rough Guides California en Southwest USA, maar er staat behoorlijk†veel in en de teksten zijn daar heel accuraat en interessant. Er wordt met enthousiasme en kennis van zaken geschreven over plaatsen en bezienswaardigheden, er worden routesuggesties gedaan, de kaartjes zijn goed en er is een prettige verhouding tussen boeiende wetenswaardigheden en de beste adressen.

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen Verenigde Staten van Amerika, USA, travel guides United States, California, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Disneyland, Yosemite, Death Valey, Brice Canyon, Grand Canyon, Antelope Canyon, Arches, Mesa Verde, Santa Fe, Monument valley, Phoenix, Tuscon,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • USA Zuidwest Californie Groene gids Michelin
  • ISBN: 97819020972856
  • Uitgever: Michelin
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart