Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Trekking Apennines GEA Toscane Emilia Romagna

€ 20,50

Een trektocht van 400 km (ruim drie weken) te voet over de Apennijnen door Toscane en Emilia Romagna wordt beschreven in deze wandelgids. De wandelroute wordt uitvoerig beschreven in 23 etappes van 8 tot 25 km per dag. De Grande Escursione Appenninica ( GEA) gaat in noordwestelijke richting en begint in Bocca Trabaria een bergpas op de grens van Umbrie en de Marken ( Marche), gaat door Toscane en Emilia Romagna heen tussen Bologna en Florence door en eindigt op de Passo Due Santi bij Pontremoli op de grens van Emilia Romagna met Ligurie. De route voert door spectaculair berglandschap waarvan een deel door twee nationale parken, Appennino Tosco-Emiliano en Foreste Casentinesi, langs heldere bergmeren en door charmante oude stadjes. De route kenmerkt zich als een route van rustig wandelen, waarbij de natuur, flora en fauna, centraal staat. U treft op de wandelroute afwisselend landschap met bossen en met indrukwekkende vergezichten. Onderweg verblijft u in dorpjes en stadjes waar u goed kunt eten. De gids geeft alle informatie die nodig is om de wandelroute te lopen; informatie voor de voorbereiding, planning en bereikbaarheid, de routebeschrijving, kaartjes waarop de route staat ingetekend en hoogteprofielen, afstanden, wandeltijden en hoogteverschillen per dag, de adressen en telefoonnummers van de overnachtingsmogelijkheden op de route en informatie over openbaar vervoer. Een handzame wandelgids met aantrekkelijke kleurenfoto's. Trekking in the Apennines, †The Grande Escursione Appenninica through Tuscany and Emilia-Romagna, Cicerone walking guide, Engelstalig, (februari 2016)


GEA, wandelen Italie, Midden-Italie, central Italy, walking, hiking, walking trail, long distance, trekking, trektocht, wandeltrektocht, wandeltocht, wandelvakantie, holiday, lange afstandswandelroute, meerdaagse wandelroutes, bergwandelen, bergwandeltocht, Italiaanse, Toscaanse route, Apenijnen, Appenijnen, Apennijnen, Apennines, †


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Trekking Apennines GEA Toscane Emilia Romagna
  • ISBN: 9781852847661
  • Schrijver: Gillian Price
  • Subtitle: The grande Escursione Appenninica
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart