Stanley & Livingstone
Voeg toe:

The South Downs Way

€ 23,95

De South Downs Way is een populaire National Trail die door het South Downs National Park gaat in Zuid-Engeland. Deze lange afstandswandelroute loopt tussen Eastbourne en Winchester en is 160 km lang. Het is een schitterende meerdaagse wandelroute langs vele historische plekken, door bossen en valleien van de rivier de Downs en door pittoreske dorpjes. Hoogtepunten op de route zijn The Long Man, Beachy Head, Wilmington, Ditchling Beacon, Clayton Windmills, Butser Hill en Winchester. De route kan het hele jaar door worden gelopen. The South Downs is een van de droogste en warmste gebieden van Engeland. Met deze handzame wandelgids heeft u alle materiaal in handen om u voor te bereiden op deze lange afstandswandelroute en om de route te lopen. De gids geeft praktische tips en geeft de mogelijkheden voor bagagevervoer. De route wordt beschreven van Eastbourne naar Winchester ondersteund met OS topografische wandelkaarten waarop de route staat ingetekend. De gids beschrijft op enthousiasmerende wijze over het landschap en de wetenswaardigheden en bezienswaardigheden die op de South Downs Way betrekking hebben. U kunt deze route te voet afleggen, maar ook met de mountainbike of met een paard. Officiel guide to the South Downs Way, National Trail Guide, Aurum Press, Engelstalig, (2016)


Klik hier voor meer over †Sussex

The Downs, walking, walks, wandelen, GR, LAW, long distance walking trail, Weald, Thames Valley, West Sussex, Southern England, Engeland, Groot-Brittannie, Britain, Southhampton, Brighton, Eastbourne, wandelroute, wandelvakantie, Zuid-Engeland, East Sussex, West Sussex,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • The South Downs Way
  • ISBN: 9781781315637
  • Schrijver: Paul Millmore
  • Subtitle: for walker, cyclist and horse rider
  • Uitgever: Aurum
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart