Stanley & Livingstone
Voeg toe:

The Coast to Coast Walk

€ 23,95

The Coast to Coast Walk is een van Engeland's bekendste lange afstandswandelroutes. De route begint in St. Bees Head in Cumbria aan de Ierse Zee en eindigt in Robin Hood's Bay in Northumberland aan de Noordzee. De wandelroute dwars door Noord-Engeland doorkruist drie beroemde nationale parken namelijk het Lake District, Yorkshire Dales en North York Moors. Het is geen gemakkelijke trektocht, maar wel een onvergetelijke. De route is 307 km lang en wordt in deze wandelgids in detail beschreven in twaalf dagetappes. De gids bevat de uitvoerige routebeschrijving per dag, inclusief de praktische informatie zoals de adressen van de overnachtingsmogelijkheden en openbaar vervoer. De gids bevat gedetailleerde topografische wandelkaarten van Ordnance Survey waarop de route is ingetekend. De wandelgids geeft ook achtergrondinformatie over de streken en de flora en fauna en de culturele achtergrondinformatie en bezienswaardigheden onderweg. Daarnaast verschaft deze gids alle informatie over de geschiedenis van deze National Trail die oorspronkelijk door de beroemde Alfred Wainwright werd ontwikkeld, en over de planning, voorbereiding en mogelijkheden waarop u deze wandelroute kunt lopen. The Coast to Coast Walk, Aurum, Engelstalig, (maart 2016)


Coast to Coast, wandelen, wandeltrektocht, wandelvakantie, hiking, walking, trekking, long distance trail, National Trails Britain, Groot-BrittanniŽ, Groot-Brittannie, Engeland, noorden, crossing the Pennines, wandeltocht, lange afstandswandeling, lange afstandswandelpad, wandelroute, meerdaagse, GR, LAW,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • The Coast to Coast Walk
  • ISBN: 9781781315606
  • Schrijver: Martin Wainwright
  • Subtitle: The classic high-level walk from Irish Sea to North Sea
  • Uitgever: Aurum
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart