Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Sunflower wandelgids Southern Peloponnesos

€ 18,95

De Sunflower wandelgids Southern Peloponnesos beschrijft 30 wandelroutes in het zuidelijk deel van de Peloponnesos. Het zijn wandelingen rond de Mount Taygetos, in de meest westelijke schiereiland bij Pylos, ten zuiden van Areopolis en in het zuidoosten rond de Parnonas op Arcadie en helemaal in het zuidoostelijkste schiereiland rond de Krithina bij Neapoli. Het zijn over het algemeen gemakkelijke of gemiddelde wandelingen van zo'n 10 tot 15 km en ze worden uitvoerig beschreven. In de tekst wordt ook vertelt wat er aan natuurschoon of aan cultuur onderweg te zien is. Alle wandelroutes zijn goed met de bus te bereiken en achter in de gids staat de dienstregeling van het openbaar vervoer. Maar ook als u met de auto bent, kunt u deze wandelgids goed gebruiken. Er staan naast dertig wandelingen ook nog vijf mooie autotochten met picknicksuggesties in. Maar of u wandelt of een autotochtje maakt, de Sunflower laat u het mooiste binnenland zien en schuwt niet u met enthousiasme op een byzantijns kapelletje, een middeleeuws fort of een bijzondere boom te wijzen en u een idyllische taverna aan te raden. Sunflower Southern Peloponnese, car tours & walks, Engelstalig, (2014)

landscapes of the Southern Peloponnese - a countryside guide

Peloponnesos, Peloponnese, Griekenland midden,† central Greece, walking, hiking guide, Mani, Capes TAinaron, Maleas, Pylos, Kiparissi, Elafonisos, Mt Parnon, Methoni peninsula, the Mani, Leonidion, Arcadian Coast, Vatika peninsula, Monemvasia, Messene, Petrohori, Pylos, Lada, Artemisia, Pigadia, Itilo, Stavri, natuurreizen, culturele reizen, wandelreizen, reis, reizen, vakantie, noord, Noord-Griekenland, wandelen, routebeschrijvingen,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Sunflower wandelgids Southern Peloponnesos
  • ISBN: 9781856914512
  • Schrijver: Michael Cullen
  • Uitgever: Sunflower
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart