Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Sunflower Northern Portugal walks car tours

€ 18,95

Sunflower Northern Portugal Walks & Car Tours is een enthousiasmerende gids met 12 wandelingen voor ieder niveau en 4 autoroutes in het noorden van Portugal. De wandelingen zijn gelegen in het uiterste noorden voornamelijk boven de Rio Lima in en bij de Serra de Peneda, de Serra do Soajo en de Serra de Arga en ook een viertal aan de overkant van de rivier en ten zuidoosten van Ponta da Barca bij de Serra Amarela. De autoroutes bestrijken een wat groter gebied. Autotocht 1 en 3 gaan door het gebied waar ook de wandelingen zijn, het Peneda-Geres National Park en het Vinho Verde Circuit , tour 2 is een historische route zuidelijker rond Braga en autotour 4 is een wijnroute langs Porto en rivier de Douro. Volgens de auteurs zijn dit de mooiste streken van heel Portugal. Alle routes worden uitvoerig beschreven, ondersteund met kleine kaartjes en praktische informatie. U vindt in deze wandelgids de informatie over de bereikbaarheid met openbaar vervoer en GPS gegevens en UTM grid kaarten. De gids bevat ook praktische informatie over het klimaat en het wandelen en informatie over de cultuur en natuur van de streek. Bij de autotochten staan ook leuke picknickplaatsen genoemd. Bovendien geeft deze Sunflower guide ook een paar bijzondere logeeradressen in de sfeer van de wijn uit de streek. Sunflower Northern Portugal, Engelstalig, (april 2015)


Portugal, Noord-Portugal, wandelgids, reisgidsen, autoroutes, walking guide, hiking, northwestern Portugal travel guides, Costa Verde, Minho province, wine lodges, local markets, Port Wine lodges, river Douro, wineries, wijngebieden, wijnroutes, wine routes,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Sunflower Northern Portugal walks car tours
  • ISBN: 9781856914659
  • Uitgever: Sunflower Books
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart