Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Stedengids Dresden CityTrip Plus

€ 19,95

City Trip Plus Dresden is een uitgebreide, praktische stedengids. Hij beschrijft alles wat er te zien is in deze weer geheel in oude glorie gerestaureerde en bijzondere stad aan de Elbe waar o.a. de Frauenkirche, Zwinger en de Semperoper bekende gebouwen zijn. Er zijn veel musea en bijvoorbeeld ook der Glaserne Manufaktur waar u een bezoek kunt brengen aan de transparante produktiefabriek van de Phaeton van Volkswagen. De Elbe leent zich voor een boottochtje met een Dampfschiff naar de landgoederen met tuinen en kastelen, diverse beroemde burchten en het aangename Bad Schandau waar u kunt wandelen in de bossen van het Elbsandsteingebirge. Ook deze uitstapjes staan in deze gids met highlights, hotels en restaurants, wandelingen, excursies, uitgaan en winkelen. De gids bevat ook een omgevingskaart en een stadsplattegrond en uitneembare kleinere stadsplattegrond. Kortom, een praktische en complete stedengids om alles van Dresden en omgeving te ontdekken. CityTrip Plus Dresden, Duitstalig, (2016)

Klik hier voor meer over†Dresden en omgeving

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.†

Dresden, Sachsen, Saksen,stadsgids, stedengidsen, reisgids, reisgidsen, Duitsland, City/Trip, Reise Know-How, Elbtal, †Sachsische Schweiz, Radebeul, Schloss Moritzburg, Meissen, Pirna, Weesenstein, Burg Stolpen, Konigstein, Bad Schandau, Elbsandsteingebirge,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Stedengids Dresden CityTrip Plus
  • ISBN: 9783831726882
  • Schrijver: Gabriele Kalmbach
  • Uitgever: Reise Know-How
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart