Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rother wandelgids Istrie Krk Cres Losinj Kvarner NL

€ 16,95

De Nederlandstalige Rother wandelgids Istrie beschrijft 50 wandelroutes op het schiereiland Istrie, de eilanden in de Kvarnerbaai Krk, Cres en Losinj en een paar in de bergen langs de kust van de Kvarnerbaai. Het zijn gemakkelijke, middelzware en moeilijke wandelingen variŽrend van 3 tot 5,5 uur. De wandelgids geeft van iedere wandelroute een gedetailleerde routebeschrijving met een wandelkaartje waarop de route staat ingetekend en een hoogteprofiel. Ook GPS tracks worden gegeven. De praktische informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer en met de auto, de kwaliteit van het pad en eventuele horeca op de route worden steeds duidelijk vermeld. Ook worden wandelroutes die speciaal geschikt zijn om met kinderen te doen met een symbooltje aangegeven. De wandelgids bevat aantrekkelijke foto's en begint met een inleidend hoofdstuk op het land en het landschap en met praktische wandeltips. Rother wandelgids Istrie, met de Kvarnerbaai, Krk, Cres en Losinj. Elmar, Nederlandstalig, (september 2017)


Overzicht van de wandelingen in het Nederlandstalige Rother wandelgidsje Istrie
Lichte wandelingen zijn met blauw aangegeven
Middelzware wandelingen met rood
Zware wandelingen met zwart

Istrie, Kroatie, KroatiŽ, Krk, Cres, Losinj, eilanden, Kvarner, bergen, kust, wandelen, wandelroutes, bergwandelingen, kustwandelingen, wandelgids, Western Balkans,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rother wandelgids Istrie Krk Cres Losinj Kvarner NL
  • ISBN: 9789038926247
  • Schrijver: Ralf Gantzhorn
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart