Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rondwandelingen langs de Atlantikwall Zuid-Holland

€ 14,95

Resten van de Atlantikwall, die door de Duitsers werd gebouwd in de Tweede Wereldoorlog om een invasie vanuit het westen van de geallieerden te voorkomen, liggen verscholen in het Zuid-Hollandse landschap. Tussen bebouwing, in het bos of half onder het zand van de duinen. De Atlantikwall is een van de grootste verdedigingslinies van de westerse wereld en geldt nu als historisch erfgoed. Het bouwwerk bestaat uit versperringen, veldversterkingen en bunkers. In sommige bunkers zijn musea gevestigd of worden rondleidingen gegeven. De tien afwisselende wandelroutes in deze wandelgids voeren langs voormalige stellingen in natuurgebieden en bebouwde omgeving langs de kust van Zuid-Holland bij Katwijk, Noordwijk, Wassenaar, Scheveningen, Den Haag, Kijkduin, Hoek van Holland, Staelduin, Oostvoorne, Rockanje en Goeree. Het is een erg mooi uitgevoerde wandelgids met foto's, illustraties en topografische kaarten en natuurlijk veel informatie over de Atlantikwall. Kortom, een mooie thematische wandelgids voor wie het wandelen met leren wil combineren. Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Nederlandstalig, (2017)

Klik hier voor de vele andere boeiende†wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig


Atlantikwall, Stutzpunktgruppe, Festung, Freie Kuste, wandelroutes, wandelingen, rondwandelingen, dagwandelingen, cultureel erfgoed, erfgoedwandelingen, geschiedenis, WO II, oorlog, militaire werken, wandelgids, Nederland, The Netherlands,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rondwandelingen langs de Atlantikwall Zuid-Holland
  • ISBN: 9789078641582
  • Subtitle: 10 rondwandelingen langs militair erfgoed
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart