Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Xi'an China

€ 24,95

In het midden van China ligt de provincie Shaanxi met de beroemde stad Xi'an. De bekendste reden om hier naartoe te gaan is het wonderlijke achtduizend figuren tellende Terracotta Leger. Het is het begraven leger van Qin Shi Huangdi, een zeer indrukwekkende archeologische site op vijfendertig kilometer van Xi'an bij Lintong. De levensgrote soldaten en paarden moesten hun keizer beschermen in het leven na zijn dood en werden mee begraven. Het graf werd in 1974 ontdekt en is nu UNESCO Werelderfgoed. Naast een uitgebreide beschrijving van deze site vindt u in deze gids ook de beschrijving van de andere bezienswaardige plaatsen in dit gebied. En naast de cultuur is er ook de natuur van deze streek. Maar het is vooral een diepgaande culturele reisgids van 336 pagina's waarin uitgebreid wordt ingegaan op de geschiedenis, kunst en cultuur en literatuur van deze site en de Chinese provincie Shaanxi. Daarnaast bevat deze reisgids ook praktische informatie en plattegronden voor de reiziger. Xi'an, Shaanxi and the Terracotta Army, Odyssey Guide, Engelstalig, (2009)

Klik hier voor meer over China reisgids, landkaart, taalgids, reisverhaal

of zoek met een specifieker zoekopdracht via Vrij zoeken in de bovenbalk

reisgidsen China, travel guides China, guide, China, Xian, Xi'an, Xi An, Han Dynasty, Tang Dynastie, Qin empire, Huashan, Yan'an, Huaqing, Han city Chang'an, Xi'an museum, horses of Qin Shi Huangdi, Xianyang, Zhou dynasty, Song dynastie, Qin Ling


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Xi'an China
  • ISBN: 9789622178007
  • Schrijver: Mo oney, Maudsley & Hatherly
  • Subtitle: Shaanxi and the Terracotta Army
  • Uitgever: Odyssey Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart