Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Reisgids Thuringen, Saksen, Saksen Anhalt

Deze Nederlandstalige†reisgids van Katharina Kunter behandelt op kleurrijke maar ook diepgaande wijze de plaatsen en bezienswaardigheden van ThŁringen, Saksen en Saksen-Anhalt; het land van Luther, Goethe en Bach. Deze ondertitel geeft al aan dat het een gebied is met een grote culturele erfenis. Maar hij geeft ook aan dat deze drie personen het uitgangspunt vormen voor deze reisgids. Kunter treedt in hun voetsporen. Gaat op zoek naar de plekken waarmee de namen van deze genieŽn verbonden zijn. Maar ze treedt daar ook buiten want er is natuurlijk nog veel meer te zien zoals de vakwerkstadjes, eeuwenoude kloosters en unieke kunstschatten. Het is een gids voor de bewuste bezoeker. Oostelijk Duitsland, land van Luther, Goethe en Bach, (juni 2011)

Dresden, Leipzig, Weimar en Jena liggen in deze deelstaten en vallen binnen deze reisgids.

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR.

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen Duitsland, oost-Duitsland, Saksen, Sachsen, Sachsen Anhalt, Thuringen, Martin Luther, Johann Wolfgang von Goethe, Johann Sebastian Bach,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Reisgids Thuringen, Saksen, Saksen Anhalt
  • ISBN: 9789021142692
  • Schrijver: Katharina Kunter
  • Subtitle: reisgids voor de bewuste bezoeker
  • Uitgever: Meinema
  • Nieuwste editie: ja

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart