Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Middellandse Zee Cruises

€ 25,95

Als u een cruise op de Middellandse Zee gaat doen, dan doet u vele havens aan in verschillende Europese landen. Steeds kunt een ergens een dagje rondlopen of een tour maken, en dan vaart u weer verder. Naar een andere haven, bij een andere stad, in een ander land. Deze reisgids is daarvoor gemaakt. Als u nog een cruise moet uitzoeken dan vindt u in deze gids nuttige informatie over de mogelijkheden en het boeken van een cruise. Maar het grootste deel van deze dikke gids beschrijft de plaatsen en de bezienswaardigheden, wandelingen en excursies in deze ' ports of call', de bestemmingen van de cruise boot: in Spanje Barcelona, in de Provence Marseille, Toulon, Cassis en Aix-en-Provence, aan de Franse Riviera Nice, Villefranche-sur-Mer, Cap Ferrat, Monaco, Cannes en Antibes. In ItaliŽ Florence, Pisa, Lucca en Livorna, Rome en Civitavecchia, Napels, Pompeij, Herculaneum, Sorrento en Amalfi kust en VenetiŽ. In Kroatie Split en Dubrovnik, in Griekenland Athene en de haven van Piraeus, Mykonos, Santorini, Corfu, Olympia en Kataloko, Kreta en de haven Heraklion en Rhodos-stad. Tenslotte Istanbul in Turkije met een uitstap naar Ephesus van de haven van Kusadasi. Die informatie is behoorlijk uitgebreid en praktisch met handige stadsplattegronden, informatie over openingstijden van musea, en openbaar vervoer, mogelijkheden en tijden van excursies, adressen van leuke winkels en tips over souvenirs en geldzaken. Allerhande zaken die nuttig zijn om al te weten voordat u van boord gaat. U heeft tenslotte weinig tijd. Mediterranean Cruise Ports, Rick Steves, Engelstalig, (2016)

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Reisgids Middellandse Zee Cruises
  • ISBN: 9781631213816
  • Uitgever: Rick Steves Avalon
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart