Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Reisgids Inca Trail Cusco Machu Picchu

De meest uitgebreide reisgids voor de Inca Trail in Peru met Cusco en Machu Picchu is de Trailblazer Travel Guide Inca-Trail van Alexander Stewart. De beste manier om Macchu Picchu te bezoeken is via een voettocht over de oude paden van de Inca's. En die trektocht wordt uitvoerig beschreven in deze wandelgids. Er wordt ingegaan op de verschillende manieren om dit te organiseren en de keuze om de trekking in groepsverband of individueel te doen. Er wordt ook ingegaan op de budgettering, bereikbaarheid, uitrusting, voorbereiding en veiligheid. Er zijn verschillende route opties en die worden allemaal uitvoerig besproken en beschreven. Maar naast de wandeltechnische onderwerpen besteedt deze gids ook behoorlijke aandacht aan land en cultuur, de flora en fauna en aan de geschiedenis en kunsthistorische details en wetenswaardigheden van Machu Picchu. Tenslotte is het ook een goede, praktische gids voor Cusco en voor Lima. The Inca Trail, Trailblazer, Engelstalig, (2013)

Tijdelijk niet leverbaar. Nieuwe editie verwacht in november 2017.

De eeuwenoude, geheel door jungle overgroeide Incastad Machu Picchu werd in 1911 herontdekt door Hiram Bingham. Het is een spectaculaire bezienswaardigheid en zeker een van de hoogtepunten van een bezoek aan Zuid-Amerika.

Met Santa Teresa Trek, Choquequirao Trek, Vilcabamba Trail, Vilcabamba to Choquequirao, Choquequirao to Machu Picchu trekkings.†

Klik hier voor meer†reisboeken en landkaarten Peru

reisgids, wandelgids, trekking, Peru, Zuid-Amerika, South America, hiking, trektocht, wandeltrektocht, city guide Lima,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Reisgids Inca Trail Cusco Machu Picchu
  • ISBN: 9781905864553
  • Schrijver: Alexander Stewart
  • Uitgever: Trailblazer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart