Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Extremadura Dumont

€ 20,50

Een handzame en aantrekkelijke reisgids voor Extremadura is de reisgids van Dumont uit de serie Reise-Taschenbucher. Het is een uitgebreide gids met streekbeschrijvingen, thematische routes, achtergrondinformatie, praktische reisinformatie en adressen van accommodatie. Extremadura is een interessante streek voor mensen die van geschiedenis, kunst en cultuur en van de natuur houden. Met deze reisgids kunt u op eigen houtje al het moois van dit gebied ontdekken zoals de Romeinse sporen in Extremadura, de middeleeuwse kloosters en de Portugese invloed. U kunt ook een fietstocht maken door het natuurpark van Cornalvo, een stuk van de Via de la Plata verkennen of vogels gaan spotten in het Nationaal Park Monfrague. Reisgids Extremadura, Dumont Reise-Taschenbuch, Duitstalig, (2017)

Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.†

reisgids, reisgidsen Spanje, Extremadura, Midden-Spanje,Guadalupe, Cornalvo, Val. de Alcantara, Plasencia, Olivenza, Fregenal de la sierra, Azuaga, museo Vostell, Iglesia de Santiago inTrujillo, monasterio de Yuste, Merida, Alange, Caceres, Parque nacional de Monfrague, sierra de la Gata, Badajoz, Alcantara, Zafra, Jerez de los Caballeros, Fregenal de la sierra, Tentudia, Fuente de Cantos, Llerena, Homachos,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Extremadura Dumont
  • ISBN: 9783770174515
  • Schrijver: Jurgen Strohmaier
  • Uitgever: Dumont
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart