Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Cinque Terre Ligurie Genua

€ 14,95

Op vakantie naar Cinque Terre in ItaliŽ? De Merian Live Cinque Terre, Ligurien und Genua is een aantrekkelijke Duitstalige reisgids in pocketformaat. Ondanks het handzame formaat toch heel compleet en kleurrijk. Met een top tien van bezienswaardigheden, wetenswaardigheden over de streek en de vijf dorpen aan de Ligurische kust die samen Cinque Terre heten, maar ook van de stad Genua.†De reisgids beschrijft een aantal autoroutes en tips voor Cinque Terre en omgeving met kinderen. Bovendien bevat dit gidsje leuke adressen van hotels en restaurants en zelfs van vakantiehuizen. Vele wegenkaarten en plattegronden maken deze reisgids voor LiguriŽ compleet. Dit deel van ItaliŽ is interessant om te bezoeken. Er is veel cultuur maar u kunt er ook uitstekend wandelen. En vergeet het treintje niet! Cinque Terre, Ligurien und Genua Merian Live, (2015)

Een wandelgids met wandelingen in Cinque Terre†is de Reise Know How Wanderfuhrer Cinque Terre.

Een wandelkaart en een wegenkaart van dit gebied kunt u ook bij ons bestellen.

Nederlandstalige reisgidsen over Cinque Terre zijn er niet. Dan wordt het een gids van een groter gebied zoals de Trotter van Noordwest-Italie of de Capitool Reisgids Italiaanse Riviera.

reisgids, reisgidsen Italie, Ligurie, Italiaanse Riviera, bloemenriviera, bloemenkust, palmenriviera, Emilia Romagna, Riviera di Ponente, Riviera di Levante, Italia, La Spezia, Potofino, Vernazza,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Cinque Terre Ligurie Genua
  • ISBN: 9783834219459
  • Uitgever: Merian Live
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart