Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Cilento Michael Muller

€ 19,95

De reisgids Cilento van Michael Muller is een geweldige, zeer uitgebreide en praktische reisgids. U vindt in deze gids ruim aandacht voor achtergronden, cultuur en natuur, alle praktische reisinformatie zoals accommodatie (adressen en beschrijvingen van hotels, pensions, agriturismo, bed & breakfast, campings, vakantiehuisjes en appartementen) en openbaar vervoer, uitgebreide plaatsbeschrijvingen en de beschrijving van alle bezienswaardigheden, plus aandacht voor de natuur en de flora en fauna. Bovendien bevat deze reisgids de beschrijving van 14 wandelroutes. Cilento ligt aan de golf van Salerno onder het schiereiland Sorrento. Beroemde trekkers in Cilento zijn de prachtige (aan het strand gelegen) tempel van Paestum uit de Griekse Oudheid en het Nationale park van Cilento dat vele mogelijkheden biedt voor natuurliefhebbers. Maar als u de Michael Mullergids bekijkt, dan ziet u dat er nog eindeloos veel meer te zien en te beleven is in deze nog relatief onbekende streek in het zuiden van ItaliŽ op rijafstand van Napels en de Amalfi kust. Michael Muller Reisefuhrer Cilento, Duitstalig, (april 2018)


Overzicht van het gebied van de reisgids Cilento

reisgids, reisgidsen† Cilento, Campania, Kampanien, Zuid-Italie, Italie, wandelen, wandelingen, wandelgids, reisgids, natuurgids, hotelgids,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Cilento Michael Muller
  • Schrijver: Andreas Haller
  • Uitgever: Michael Muller
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart