Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Moon Handbook Tennessee Reisgids

€ 23,95

Deze†Engelstalige reisgids voor Tennessee is de beste reisgids die er is. Het Moon Handbook†Tennessee telt maar liefst†550 pagina's en bevat vele kaarten en plattegronden. Geen gids geeft meer adressen en beschrijvingen van accommodatie in alle soorten van campings tot hotels en van lodges tot motels. Dit geldt ook voor eten en drinken, vervoer, shopping en andere praktische zaken. Maar het Moon Handbook is ook uitermate uitvoerig in het beschrijven van bezienswaardigheden en geeft tips voor het plannen van een reis. We kennen Tennessee vooral van de muziek. In deze gids staat dan ook een en ander over de ''Musical Journey van Bluegrass to Blues'. Wat dacht u van Memphis Tennessee. Ook de natuur, flora en fauna†en de vele outdoormogelijkheden komen ruimschoots aan bod. In Tennessee bieden de Great Smoky Mountains diverse wandelmogelijkheden, die dan ook in het†Moon Handbook staan.†Belangrijkste steden zijn Nashville en Memphis. Deze reisgids Tennessee †is Engelstalig. Moon Handbook Tennessee Reisgids, (juni 2016)

Tennessee

Moon Reisgids Tennessee

'Moon Handbooks, veel beter en uitgebreider dan Lonely Planet!'

Klik hier voor meer over†zuidoost USA

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen USA, Verenigde Staten van Amerika, United States, travel guides, zuidoosten USA, zuidoostelijke staten,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Moon Handbook Tennessee Reisgids
  • ISBN: 9781631212628
  • Schrijver: Margaret Littman
  • Uitgever: Moon Publications
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart