Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Limes fietsroute deel 1 - Fietsen van Katwijk naar Regensburg

€ 22,50

De fietsroutegids Limes fietsroute deel 1†beschrijft de fietsroute van Katwijk naar Regensburg. Het is het eerste deel van de Limes Route door Nederland en Duitsland. In deel 1 van de Limes fietsroute vindt u de complete beschrijving van de route tot aan Regensburg aan de Donau met fietskaarten waarop de route staat ingetekend, de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden onderweg en alle accommodatie op de route zoals die van campings, hotels, pensions en andere overnachtingsadressen. Ook vindt u in deze gids†bij de trajecten de tijden, afstanden en hoogteprofielen zodat u de fietsroute goed kunt plannen en weet wat u te wachten staat. Maar de Limes is ook een culturele route: u gaat op zoek naar de sporen van de Romeinen. De Limes, spreek uit Liemes, is immers de noordgrens van het Romeinse Rijk. Tot hier zijn de Romeinen gekomen en daar zijn nog heel wat overblijfselen van te vinden. Dit traject is 1000 kilometer lang. Een fietsroute die overwegend kleine wegen en vrije fietspaden door rivierdalen volgt. De route volgt†voor een groot stuk†Rijn langs Nijmegen, Keulen, Bonn en Mainz. Daarna via Frankfurt am Main richting Regensburg. Er zitten slechts enkele lange hellingen in†en het hoogste punt is 500 meter. De Limes fietsroute deel 1 is geschikt om met kinderen te fietsen. Wilt u juist graag heuvels, dan vindt u†in deze gids nog een alternatief traject door de Taunus. Limes Fietsroute Deel 1 Katwijk - Regensburg, (februari 2017)


De zwarte lijn in dit kaartje van Katwijk naar Regensburg†is de route van de Limes fietsroute deel 1:

Limes deel 1 fietsen

Gedetailleerder routeoverzicht van de Limes Route deel 1 met alternatief in de Taunus:

Limes fietsroute deel 1


Klik voor de†Limes fietsroute deel 2

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

fietsroutes FIS, Europafietsers, fietsen door Europa, fietsweb,† fietsgids, fietsen Nederland,†cycling Netherlands,  • Limes fietsroute deel 1 - Fietsen van Katwijk naar Regensburg
  • ISBN: 9789064557750
  • Schrijver: Clemens Sweerman
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart