Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Lefkada wandelgids wandelroutes

€ 24,95

Op vakantie naar het Griekse eiland Lefkada? Met deze wandelgids kunt u mooie wandelingen maken want er staan 30 wandelroutes in beschreven. De wandelgids is geschreven door Lida Out die al sinds 1996 op Lefkada woont en enthousiast is over de cultuur en natuur van Lefkada. Zij bracht het netwerk van oude paden in kaart want het is prachtig om er te wandelen. En ze vindt dat dit cultureel erfgoed van monopatia (oude paden) en kalderimia (geplaveide muilezelpaden) behouden moet blijven. De wandelroutes worden uitvoerig beschreven begeleid met wandelkaartjes en foto's. Ook GPS coŲrdinaten staan erbij vermeld voor wie graag met de GPS wandelt. Bij iedere wandelroute staat duidelijk vermeld wat de zwaarte van de wandeling is en hoeveel hoogteverschillen u moet overbruggen. Het zijn 26 rondwandelingen en 4 wandelroutes van dorp naar dorp, en eentje op het naastgelegen eiland Meganissi. De wandelroutes variŽren in duur van 1 tot 4 uur. In de gids staat ook informatie over de bereikbaarheid van de wandelingen met openbaar vervoer, de bus en de taxi. Lefkada ten voeten uit is een erg verzorgde en enthousiasmerende wandelgids. Lekfada ten voeten uit, Lida Out, 2010

Lefkada is een van de Ionische eilanden aan de westkust van Griekenland. Het is er ruig, lieflijk, bergachtig en vlak. Het ligt in de turkoois Ionische Zee en heeft vooral aan de westkant witte stranden en steile rotskusten. Het is een mooi eiland met een bergachtig binnenland. U treft er vele overweldigende vergezichten en pittoreske dorpjes en kloosters, oude olijfboomgaarden, cipressen en dennenbossen. Het is een eiland met een rijke schakering van groen. Het voorjaar is de beste tijd om er te wandelen en van de natuur en de stilte te genieten. Lefkada stad zorgt met haar wirwar van smalle straatjes, kleurrijke huizen en Venetiaanse kerkjes voor levendigheid.

Klik hier voor de wandelkaart van Lefkada

Klik hier voor meer over Lefkas
Lefkada, wandelen, wandelgids, wandelroutes, Ionische eilanden, Griekse eilanden,† Griekenland, vakantie, reizen, reis Lefkada, Lefkas,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Lefkada wandelgids wandelroutes
  • ISBN: 9789606685248
  • Uitgever: Fagotto Books
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart