Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Lannoo Autoboek Denemarken Zweden Noorwegen

€ 39,99

Lannoo's Autoboek Denemarken, Zweden, Noorwegen en Ijsland is een toeristische atlas voor reizen, vakantie en vrije tijd. Het is een mooi boek waarin de aantrekkelijke bestemmingen van de hier boven genoemde Scandinavische landen worden beschreven met schitterende foto's en informatieve teksten. De waarde van de diverse bezienswaardige plaatsen wordt aangeduid met een handig beoordelingssysteem met sterren. De natuur is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een reis door Denemarken, Zweden, Noorwegen en/ of †IJsland. De nationale parken krijgen in dit boek speciale aandacht. Maar ook de steden Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Reykjavik zijn de moeite van het bezoeken waard. Vijf uitgestippelde autoroutes doen de mooiste regio's aan inclusief het mysterieuze noorden. Ook de Hurtigruten, per boot langs de Noorse kust komt aan bod. Met ruim 900 foto's, themakaders, plattegronden van steden en wegenkaarten op een schaal van 1:900.000 is Lannoo's autoboek een combinatie van een fotoboek, reisgids en wegenatlas. Kortom een dik boek vol inspiratie. Lannoo's autoboek Denemarken, Zweden, Noorwegen en Ijsland, Nederlandstalig, (2016)


Denemarken, Zweden, Noorwegen, Ijsland, scherenkusten, Zweedse bossen, Noorse fjorden, watervallen, gletsjers, natuurparken, autotochten, routes, camper, camperreizen, vakantie, reis, reizen, Noord-Europa, Noordkaap, Jutland, Seeland, Malmo, Skane, Gotland, Goteborg, Dalsland, Smaland, Vastmanland, Uppsala, Varmland, Norrland, Lapland, Hardangervidda, Telemark, Stavanger, Hardangerfjord, Bergen, Sognefjord, Romsdalfjord, Alesund, Trondheim, Nordland, Lofoten, Finnmark, Spitsbergen, Reykjanes, Noorse kust,Zuid-Zweden, Hurtigruten, boot, kust, Noordkaap, Scandinavie,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Lannoo Autoboek Denemarken Zweden Noorwegen
  • ISBN: 9789401432337
  • Uitgever: Lannoo
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart