Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Langs wijngaarden van Italie - wijngids Italiaanse wijnen

Dit is een mooie wijngids voor wijnliefhebbers die al lezende ItaliŽ willen doorreizen †om de wijnen van iedere streek goed te leren kennen. Het is een mooi boek met duidelijke streekkaarten en foto's waarin alle wijngebieden en wijnsoorten, de druiven, de technieken en de verhalen rond de wijnen worden beschreven. ItaliŽ heeft bijna vierhonderd autochtone druiven die meestal alleen in bepaalde wijnstreken groeien. Van deze druiven worden bijzondere wijnen gemaakt. Wijnen met ieder een eigen karakter, tipicata, dat ze uniek maakt. Na deze tocht door ItaliŽ begrijpt u meer van de Italiaanse wijnen en kunt u er nog meer van genieten.†Marie Florence van Es kwam door haar studie in ItaliŽ en raakte in de ban van dit land. Ze hield van wijn drinken, maar wist er niks van. Daar is nu een kentering in gekomen. Ze mag nu gerust wijnexpert worden genoemd.†Achterin een lijst met de beste wijnproducenten gerangschikt op streek. Langs de wijngaarden van Italie, Nederlandstalig, (september 2016)

Tijdelijk niet leverbaar. Verwacht in september 2018.
Italie, Italia, Italiaanse, wijnstreken, wijngaarden wijnhuizen, sommeliers, DOGG, DOC, vins, wine, wijnreisgids, wijnengids, wijnroutes,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Langs wijngaarden van Italie - wijngids Italiaanse wijnen
  • ISBN: 9789492199904
  • Schrijver: Marie Florence van Es
  • Subtitle: Wijnen met een verhaal
  • Uitgever: Edicola
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart