Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Kaart van het zonnestelsel op magneetbord

€ 150,00

  • Thuisbezorging: gratis
  • Hoogte (in cm): 99
  • Breedte (in cm): 139
  • Uitvoering: geplastificeerd op magneetbord
  • Levertijd: direct in de winkel te koop - thuisbezorging maximaal 10 dagen
  • Recent: ja
  • Taal: Nederlands

De meeste kleine hemellichamen in het zonnestelsel bevinden zich in een smalle gordel tussen de banen van Mars en Jupiter, en dat is goed te zien op deze kaart van ons zonnestelsel waarin de zon een centrale plaats heeft en waarop de aarde, als enige planeet waar leven voorkomt, duidelijk te herkennen is aan het zichtbare continent Afrika. Over de ruimte is ontzettend veel te vertellen. En dat gebeurt ook op deze poster. Er wordt verteld over asteroiden, kometen en meteoren. Over Mercurius, Uranus en Neptunus. En over de spoetnik met het hondje Laika. Er wordt uitgelegd wat lichtjaren zijn en zonsverduistering, en hoe de zon in elkaar zit. In stripboekvorm lees je over het onstaan van de aarde. Kortom, deze hemelkaart voor kinderen is een bron van inspiratie voor de jonge onderzoeker die belangstelling heeft voor de sterren en planeten in het heelal en de plaats van onze aarde daarin. Hemelkaart voor kinderen, educatief speelgoed voor aan de muur. Wat een prachtige hemelkaart. Hier raken ook wij niet op uitgekeken.

Hij wordt stootvrij voor u ingelijst in een aluminiumlijst. Deze kaart wordt gratis thuisbezorgd. We hebben deze kinderwereldkaart als magneetbord standaard op voorraad in onze winkel. (En als losse kaart natuurlijk) De hemelkaart is Nederlandstalig.
Deze hmelkaart kaart wordt geleverd inclusief ophangmaterialen. De prijs is inclusief btw en de kaart wordt gratis thuisbezorgd. (levertijd 10 werkdagen) Hij is ook in onze winkel te zien en te koop.

Detail Zonnestelselkaart Kinderen

Detail Zonnestelselkaart kinderen 2

 


  • Model: prijs is inclusief btw en porto
Bookmark and Share

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....

Klanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart